Orkaitėje kepta kiauliena su bulvėmis ir žiediniais kopūstais

Dažnai stengiuosi pirkti didelį gabalą kokybiškos mėsos ir vėliau dalį mėsos užšaldau. Prieš tai paskirstydama mėsą skirtingiems patiekalams. Pvz. kepsneliams, guliašui ar troškiniui. Šį kartą gaminu keptą orkaitėje kiaulieną su bulvėmis žiediniais kopūstais ir mano pačios marinuotomis traškiomis morkytėmis.

Reikės:

  • Kiaulienos sprandinės,
  • Bulvių,
  • Mėgiamų prieskonių,
  • Žiedinių kopūstų,
  • Marinuotų morkų.

Gaminame:

Supjaustome kiaulieną gabalėliais, pagardiname prieskoniais ir palaikome bent parą laiko. Vėliau visus minėtus ingredientus dedame į orkaitę ir kepame 170 laipsnių temperatūroje ~ 1.30 – 2. val.

Drakonų maistas

Dalintis: