Šį kartą „Drakonų maistas“ savo stiliumi gamina paštetą, pagal Virtuvės mitų griovėjų knygą „7 ingridientai: draugams“.

253d7c936a83e80af00ed4cc099e2bd3

Reikės:

Gaminame:

Kepenėles nuplauname, nusausiname. Kad nebūtų karčios per naktį mirkome piene, jei neturite laiko, kepenėles piene pamirkykite bent kelias valandas. Nulupame ir smulkiai supjaustome svogūną. Į keptuvę įpilame šaukštą alyvuogių aliejaus, dedame sviestą, kepame svogūnus kol suminkštės. Dedame kepenėles, beriame prieskonius. Kepenėlėms suminkštėjus pilame baltąjį vyną ir kepame tol, kol išgaruoja alkoholis, Pilame grietinėlę, uždengiame dangčiu ir leidžiame kepenėlėms pasitroškinti. Dedame į trintuvą ir smulkiname iki vientisos masės. Beriame smulkintus pistacijų riešutus ir gerai išmaišome. Dedame į šaldytuvą, kad paštetas sustingtų. Paštetą gardžiausia valgyti su česnakine duonele.

Skanaus linki „Drakonų maistas“ :).

Dalintis: