Karališkas varškės tortas

Šio torto pirmtakas „Burnoje tirpstantis varškės tortas“. Šį kartą siūlome Jums patobulintą torto variantą, sukurtą bendradarbiajant su parduotuve DELONA .

Reikės:

    • 360 gramų 9% varškės;
    • 360 gramų (2 pakeliai po 180 gramų) mėgiamų sausainių be įdaro;
    • 180 gramų kambario temperatūros sviesto;
    • 200 gramų džiovintų spanguolių;
    • Indelio kondensuoto pieno;

Gaminame:

Sviestą, kondensuotą pieną bei varškę sutrinkite dubenyje ir sumaišykite iki vientisos masės. Į masę sudėkite mažais gabaliukais sulaužytus sausainius, sumaišykite, Sudėkite džiovintas spanguoles bei šokolado lašus ir dar kartą gerai viską išmaišykite. Po to viską sukrėskite į torto formą. bei gerai suspauskite. Torto viršų dekoruokite ištirpintais šokoladu, šokolado diskeliais bei šokolado lašais. Padėkite į šaldytuvą mažiausiai 3 valandoms sustingti.

Skanaus linkintis Drakonų maistas 🙂

Dalintis: