Pusryčių tortilija su žuvimi

Tortilijos – vienas tų ingridientų, kurie visuomet turi būti namuose, iš tortilijų gaminu kebabus, užkandukus, arba skanius ir greitai paruošiamus pusryčius:

Reikės:

  • Tortilijų (2 vnt);
  • Česnakinio majonezo;
  • Mėgstamos rūkytos žuvies (aš rinkausi “Plekšnė migloje“ įsigytą rūkytą ešerį bei skumbrę);
  • Tarkuoto sūrio;
  • Konservuotų vyšninių pomidoriukų;

IMG_20190122_064416_746.jpg

Gaminame:

Tortilijas ištepame česnakiniu majonezu, dedame smulkintą žuvį bei tarkuotą sūrį. Perlenkiame tortiliją į keturias dalis ir kepame ant grill keptuvės (tinka ir paprasta) kol išsilydis sūris, o tortilijos gražiai apskrus, Patiekiame su konservuotais vyšniniais pomidoriukais.

Drakonų maistas 🙂

Dalintis: