Esame įpratę manyti, jog greitai paruošiamos sriubos yra užpilami makaronai, kurie primena plastiką. Nors šiais laikais yra ir labai gardžių sriubyčių kurios gelbsti skubančiuosius. Tačiau aš atradau greitai paruošiamas Kėdainių konservų sriubas. Jų yra įvairiausių skonių. Tiek lietuviškų patiekalų mėgėjams, tiek aštresnių pojūčių gurmanams.

Sriubos tirštos, sodraus skonio, su mėsa ir kitokiais įvairias pagardais. Tad norit gardaus šilto patiekalo, tikrai rekomenduoju Kėdainių konservų sriubas. Paruošimas labai lengvas, tereikia įpilti vandens, norimą kiekį, kad sriuba būtų tirštesnė, skystesnė ar labiau primintų troškinį ir šildyti, jums patogiausiu būdu.

Už puikią idėją dėkojama Kėdainių konservams

Dalintis: