IMG_9201822623

Reikės:

  • 1 indelio konservuotų avinžirnių
  • 1 pakelio rudųjų ryžių
  • Svogūnų laiškų (pagal skonį)
  • 1 imbiero šaknies
  • 1 paprikos
  • 5 vidutinio dydžio pievagrybių
  • 4 nedidelių česnako skiltelių
  • 1 indelio kokosų pieno
  • Šlakelio sojų padažo
  • 1 a.š. Ghi sviesto
  • Saujelės krapų

Gaminame:

Ryžius išverdame kaip nurodyta ant pakelio. Ghi svieste apkepame susmulkintus svogūnų laiškus, tarkuotą imbierą, bei česnaką, dedame supjaustytas paprikas bei pievagrybius, užpilame vandeniu ir viską patroškiname. Dedame konservuotus avinžirnius, jiems suminkštėjus pilame kokosų pieną, suberiame išvirtus ryžius ir paliekame ingredientus pasitroškinti. paliekame patiekalą kelias minutes “pailsėti“, prieš patiekiant papuošiame saujele krapų.

Drakonų maistas 🙂

 

 

Dalintis: