Kiaulienos marinavimas

Esu girdėjusi jog kiaulienos sprandinė yra minkšta mėsa, puikiai tinkama marinavimui. Todėl nusprendžiau jog noriu išmėginti jos marinavimą.

Reikės:

Gaminame:

Kiauliena supjaustome kubeliais, sumalame pipirus bei himalajų druską. Užbarstome nesmulkintų, žalių rozmarinų bei užpilame pomidorų padažo. Aš mėsa marinavau tris paras, nes tiesiog neturėjau kitos galimybės jos pagaminti anksčiau. Ir rezultatas tikrai nudžiugino mėsa iškepus jos skonis buvo puikus, mėsa buvo minkšta ir labai gardi.

Patarimas :

Kepti mėsai įkaitinu keptuvę, kaitinimui naudoju, kiaulienos taukus. Mėsa apkepu iš išorės. Mėsai apkepus riebalų nebededu, pilu vandenį ir toliau mėsą troškinu.

Išvada : 

Mėsa būna gardžiai apkepta, tačiau ji vėliau yra troškinama, nepersisunkia riebalais, lieka sultinga, iškepa minkšta. Mėsa gavosi be galo skani minkšta, pusiau apkepinta pusiau troškinta, sultinga neperaštri.

 

Drakoniškai marinuota kiauliena :)
Dalintis: